Promocija Fridro 2020, JPTT20-COVID19-Fridro2020

Projekt – Promocija Fridro v tujini
Naziv projekta: Promocija Fridro 2020, JPTT2'-COVID19-Fridro2020

Trajanje projekta: 7.9.2020 - 31.1.2021

Višina odobrenih sredstev je bila 9.998,80 EUR

Cilji projekta
izvajanje aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo za promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.
Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo  na tujih trgih.

Izvedba projekta
V okviru projekta smo dobili sodoben, privlačen, promocijski video, ki nagovarja potencialne tuje stranke, podjetnike vseh vrst, ki jim ponuja storitve in rešitve našega podjetja pri realizaciji podjetniških idej, npr. start-up inovativnih idej, razvoju novih produktov, pri prenovi in digitalizaciji poslovanja in podobnih projektov. Hkrati smo opravili optimizacijo spletnih strani za tuje trge kar omogoča tujim kupcem, da bodo lažje našli našo spletno mesto in povečala učinkovitost spletnega mesta.

Povezava na spletne strani za tuje trge: https://www.fridro.si/en

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Pošljite povpraševanje

 
30+
let izkušenj
50+
strokovnjakov
200+
odposlanih paketov / dan
4500+
zadovoljnih strank