Vargus je podjetje, ki je specializirano za razvoj in proizvodnjo orodij za obdelavo kovin. Ena izmed njihovih inovacij je trdokovinski navojni rezkar TM Solid.

Namenjen je izdelavi navojev v kovinskih materialih s pomočjo rezkanja. Klasični postopki izdelave navojev, kot sta rezkanje in vrtanje, imajo nekatere omejitve, predvsem v zvezi z dimenzioniranjem navoja in s hitrostjo izdelave. TM Solid odpravlja te omejitve in zagotavlja vrhunske rezultate pri izdelavi navojev.

Izdelan je iz trdokovinskega materiala in ima številne prednosti. Med drugim zagotavlja dolgo življenjsko dobo, odlično trdnost in odpornost proti obrabi. Prav tako pa je zasnova narejena tako, da omogoča izdelavo navojev s hitrostjo, ki je do 10-krat hitrejša kot pri klasičnih postopkih.

Na voljo v različnih dimenzijah in oblikah, kar omogoča izdelavo navojev v različnih velikostih in oblikah. Poleg tega pa je pripomoček tudi enostaven za uporabo in omogoča hitro in natančno izdelavo navojev.

TM Solid je zagotovo eden izmed njih in bo v prihodnosti nedvomno našel svoje mesto v proizvodnih procesih v industriji.

Več podrobnosti si lahko ogledate TUKAJ >