Tiskanje togih in elastomernih delov z visoko natančnostjo, vrhunsko površinsko obdelavo in natančno reprodukcijo robov za funkcionalno testiranje. ProJet MJP 2500 Plus v načinu ultra visoke ločljivosti omogoča tiskanje zelo majhnih elementov, do 300 mikronov ali manj. ProJet MJP 2500 in 2500 Plus sta združljiva z širokim naborom vsestranskih plastičnih materialov »VisiJet«, ki ponujajo inženirsko kvaliteto in togost. ProJet MJP 2500 Plus ponuja dodatne zmogljivosti s še širšim naborom togih materialov, ki so na voljo v prozornih ali neprozornih barvah kot tudi materiali z inženirsko togostjo in visokotemperaturno obstojnostjo. Področja uporabe zajemajo konceptno modeliranje, funkcionalno izdelavo prototipov, preskušanje oblik in prileganj, analize pretokov tekočin, hitra izdelava orodij za brizganje, pritrdilni elementi in vodila, ter medicinski pripomočki, ki zahtevajo certifikat USP VI ali ISO 10993 za biokompatibilnosti.

Hitrost in zmogljivost

Povečajte vašo produktivnost z tiskalniki za 24/7 uporabnost in hitreje preidite od oblikovanja do serijske izdelave. Posebej zasnovana industrijska glava tiskalnikov ProJet MJP 2500 in optimizirani parametri zagotavljajo do 3-krat večje hitrosti tiskanja, kot tiskalniki podobnega razreda za doseganje boljše učinkovitosti in večjo produktivnost. Storitev 3D Connect zagotavlja varno povezavo v oblaku in kontakt do strokovnjakov za proaktivno in preventivno podporo, ki omogoča boljše servisne storitve, izboljša čas delovanja in zagotovi tekoče delovanje vašega sistema
Enostavnost uporabe
V kombinaciji z profesionalno programsko opremo 3D Sprint, ProJet MJP 2500 tiskalniki zagotavlja visoko učinkovitost delovanja, hitrost, enostavnost in nizke operative stroške. Nov sistem MJP »EasyClean« je preprost način odstranjevanje podpor in delov v manj kot 30 minutah brez ročnega dela. Hitrejša in bolj čista naknadna obdelava poenostavlja potek dela in omogoča verifikacijo modelov še v istem dnevu.